var gaJsHost = (("https:" == document.location.protocol) ? "https://ssl." : "http://www."); document.write(unescape("%%3Cscript src='" + gaJsHost + "google-analytics.com/ga.js' type='text/javascript'%3E%3C/script%3E")); .no/"> Kontakt oss
 

Kontakt oss Skriv ut

Kontakt oss
Stortjern, Trøgstad kommune - Foto: Marit Haakaas

Digitalt kart på internett gir mulighet for kontinuerlig utvikling og oppdatering. Vi ønsker at du som bruker skal få muligheten til å bidra til at Turkart Østfold holdes levende og oppdatert. Vi håper at turkartet kan brukes kreativt, både som planleggingsverktøy og som et sted for inspirasjon og oppdagelser.

Vi ønsker derfor tilbakemelding fra deg som bruker av turkartet, enten du er ung eller gammel, går tur hver dag eller hvert skuddår.

Mange av dere har med dere GPS når dere er ute å går. Send oss gjerne nye stier eller rettelser som GPS-spor på e-post, så legger vi dette inn i turkartet.

Tips oss gjerne om feil i kartet eller kartklienten, send oss tips om nye/endrede stier, kom med innspill til nye turkart-tema eller nye funksjoner, send oss dine egne bilder eller turforslag - ris og ros mottas med takk! 

E-postadressen du kan nå oss på er turkart@ostfoldfk.no

Bilderettigheter
Det er kun lov å sende inn bilder man eier rettighetene til (for eksempel bilder innsender selv har tatt). Når du sender oss ditt bilde, samtykker du til at alle rettigheter til bildet overføres til Turkart Østfold. Du samtykker til at bildet kan publiseres på internett (herunder på www.turkart.no og i kartklienten for Turkart Østfold) og i andre medier (som for eksempel trykte brosjyrer og kart som Turkart Østfold utgir). Du samtykker også til at Turkart Østfold har en eksklusiv og evigvarende rett til å bruke bildet uten vederlag i enhver form for markedsføring.
 
© Turkart.no 2011 Utviklet av NetPower