var gaJsHost = (("https:" == document.location.protocol) ? "https://ssl." : "http://www."); document.write(unescape("%%3Cscript src='" + gaJsHost + "google-analytics.com/ga.js' type='text/javascript'%3E%3C/script%3E")); .no/"> Om Turkart Østfold
 

Om Turkart Østfold Skriv ut

Jente går tur i skogen rett ved en innsjø
Foto: Østfold fylkeskommune

Turkart Østfold skal vise vei til opplevelser og bortgjemte perler i Østfold.

Turkart Østfold jobber for å få alle merka og umerka turstier, i tillegg til utfartsparkering i skog og mark, inn i turkartet. Stiene er delt inn i kategorier som lysløype, merkede og umerkede stier, traktorveier, sykkelstier, Kyststien, historiske stier og Pilegrimsveien.

Det er også lagt inn informasjon om hvilke fiskearter som finnes i over 800 vann i Østfold.

Turkartet omfatter et stort antall punkter, som vi har valgt å kalle opplevelsespunkter. Opplevelsespunktene er fordelt på 20 symboler, som vist nedenfor, og disse omfatter et utvalg av severdigheter, kulturminner, historiske veifar, utsiktspunkter, badeplasser og andre turmål. Til mange av opplevelsespunktene i kartet er det også knyttet et bilde som vises når du holder musepekeren over punktet.Turkart Østfold er et samarbeidsprosjekt der partene består av alle kommunene i Østfold, Østfold fylkeskommune, Fylkesmannen i Østfold og Statens kartverk.

Les mer om historien bak turkartet
 
© Turkart.no 2011 Utviklet av NetPower